23 Mayıs 2010 Pazar

İsim Çalışması.doc
















Sevgili okuyucularımız ve yazarlarımız,

Blog olarak artık bazı şeyleri oturtmaya karar vermiş bulunmaktayız. Siz de takdir buyurursunuz ki, dünyanın en iyi bloglarından biri olmaya namzet bu fantastik mekan, yakın zamanda parmakla gösterilen bir yer olarak İnternet dünyasındaki haklı yerini alacaktır.

Artık blogumuza bir kurumsal kimlik kazandırmanın zamanı geldi de geçiyor bile. İşbu nedenle çalışmalarımıza start veriyor ve ivedilikle bu işi çözmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Herkesin eleştirdiği ve bizim için büyük bir yara olan tasarım konusu halledilecek. O konuda kafalarınızda herhangi bir soru işareti olmasın. Yalnız daha önce gündemimizde isim konusu var. Blogumuzun ismini müşterek bir kararla seçeceğiz. Herkesin önerileri arasından bir short list oluşturarak oylamaya sunacak ve oylama sonucunda en çok tercih edilen ismi, yeni dönemde kurultay başkanı olarak göreceğiz.

İşte şimdi sizden, bizlere ve konseptimize yaraşır isim önerilerinizi bekliyoruz. Alternatifli çalışalım arkadaşlar. Sorunuz olursa alalım. Dahiliyem 18. Herkese şimdiden teşekkürler.

1 yorum:

  1. bence "gerdek" olsun.
    her gün gerdeğe gireriz. ne bilim işte bugün bilmem şu kadar kişi gerdeğe girmiş yazar sağ köşedeki istatistikte..

    "siz de gerdeğe girin yapılan işlerin ilk göreni olun." gibi bi strateji bile ürettim hey yavrum

    YanıtlaSil