2 Eylül 2010 Perşembe

Chat-Mhat Olayları {YENİ}

Saygıdeğer blog üyeleri ve değerli konuklar,

Öncelikle peşinen söyleyeyim; photoshop'um olmadığından kelli "yeni" patlangacı falan yapamadım, kusura bakmayın. Kelimelerin gücüne inanıp, tekstle anlatmaya çalıştım. Sikerler tasarımını, görselini.

Evet.

Gün geçmiyor ki blogumuz adına yeni bir hizmete imza atmayalım. Sizler için daima teknolojinin en son yeniliklerini araştırıyor, ayağınıza getiriyor ve kullanımınıza sunuyoruz. Size adeta balık yemeyi öğretiyoruz. Bu minvalde çalışmalarımız sürekli devam ediyor ve edecek.

İşte size sunduğumuz son hizmet “Chat-Mhat Fasilitesi”. Artık blog üyelerimiz blogda online olduğunda diğer üyelerle konuşup sohbet edebilecek. Böylece blogumuzda interaktif ve sıcak bir köşe kazanmış olmakla kalmayacak, birtakım topikleri bir konferans havasında tartışabilecek, işte sıkıştığımız konularda diğer arkadaşlarımızdan yardım alabilecek ve hatta akşam buluşmalarını hep birlikte organize edebileceğiz.

Bu yeni ve kullanışlı hizmetimizin siz sevgili kadirşinas blogcularımız tarafından ilgiyle karşılanacağını umuyor, saygılarımı arz ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder